Concert pascal
MOPAN Suceava

Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, IPS Calinc , a fost acuzat de un enoriaș că și-a adus la Suceava ”gruparea specială” de așa numiți preoți misionari în loc să-i folosească pe preoții suceveni. ”Că tot ați vorbit nu demult de câini … ați adus cu dumneavoastră o „grupare specială” de așa-numiți preoți (și diaconi) misionari! Probabil că datorită formării dumneavoastră știți faptul că informația îți dă putere (scop pe care, de altfel, îl are și această rubrică ascunsă sub o încercare eșuată de populism)! I-ați adus să facă misiune unde, în parohiile noastre? Dar preoții noștri ce au, sunt proști? (Chiar dacă așa îi credeți, să știți că avem și preoți foarte buni în fața cărora ar trebui să vă scoateți mitra)”, a scris enoriașul. ”

Preoții și diaconii misionari din eparhie sunt cei propuși de părinții protopopi și nu sunt nicidecum aduși de episcop din altă eparhie. Așadar, deși sunt statutari și de-ai locului, suceveni și ucraineni, dacă doriți, războiți-vă cu părinții protopopi, nu cu episcopul. Sau poate, la cât de informat în ale Teologiei sunteți, poate vă oferiți serviciile.  Populism? Da, mă bucur că nu am reușit să vă înșel inteligența. Ați sesizat esențialul și este impresionant. Rubrica aceasta a fost inițiată cu un singur scop: scutirea credincioșilor de a pierde o zi venind la Centrul Eparhial pentru a-și prezenta nemulțumirile lor. Și le mulțumesc că, între cele aproape 1000 de mesaje trimise, multe nemulțumiri, fiind fondate, s-au putut îndrepta. Chiar dacă alte mesaje conțin sporite critici la adresa chiriarhului, le primesc și sunt publicate, după cum se poate vedea”, a răspuns ierarhul.

IPS Calinic acuzat că și-a adus la Suceava ”gruparea specială” de așa numiți preoți misionari. ”Dar preoții noștri ce au, sunt proști?”, 1.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (2 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava