MOPAN Suceava

► Creștere totală de 60% a vânzărilor față de luna noiembrie 2022

► Topul destinațiilor din România, Bulgaria, Turcia și Grecia

► Până la 30 noiembrie mai sunt valabile oferte cu reduceri de Black Friday. Ofertele Early Booking au praguri distincte, cu cele mai mari reduceri aplicate până pe 31 decembrie 2023

În cadrul Târgului Online de Turism din luna noiembrie, IRI Travel, unul dintre cei mai cunoscuți touroperatori din România, a analizat evoluția vânzărilor pentru destinațiile sale principale. Comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, rezultatele înregistrează creșteri remarcabile: Bulgaria: +59%, Grecia: +95%, România: +71%, Turcia: +91%. Totalul vânzărilor pentru luna noiembrie a înregistrat o creștere de 60% față de 2022.

Iată care sunt stațiunile și regiunile care au înregistrat cele mai mari creșteri:

  • Nisipurile de Aur: +98%
  • Sunny Beach: +105%
  • Halkidiki: +110%
  • Thassos: +122%
  • Mamaia: +105%
  • Jupiter: +97%
  • Kusadasi: +92%

Cele mai căutate stațiuni de pe litoralul bulgăresc sunt Nisipurile de Aur, Sunny Beach și Albena, iar de pe litoralul românesc, Mamaia, Jupiter și Olimp. În cazul Greciei, topul este condus de Halkidiki, Thasos și Riviera Olimpului, iar în al Turciei, de Kușadasi, Antalya și Bodrum.

”Observăm că turiștii continuă să își rezerve vacanțele cu anticipație pentru a beneficia de reduceri substanțiale (Black Friday, early booking, reducerile practicate la târg). Căutările se axează pe ofertele cu discounturi mari și avansuri de plată cât mai mici. Târgul nostru online s-a încheiat cu rezultate foarte bune, dar ofertele Early Booking continuă să fie valabile. Românii doresc să călătorească și au recăpătat încrederea în ofertele Early Booking. La ora actuală, avem o predictibilitate mult mai mare decât anul precedent”, declară Lucian Bădîrcea, CEO IRI Travel.

Majoritatea ofertelor Early Booking implică o plată inițială de doar 10%. Al doilea avans se efectuează la încheierea perioadei Early Booking, variind între 10-20%, în funcție de destinație. Diferența se achită cu 21-30 de zile înainte de plecarea în vacanță. Ofertele Early Booking au praguri distincte, cu cele mai mari reduceri aplicate până pe 31 decembrie 2023, variind între 20-30%. Majoritatea ofertelor de târg și de Black Friday au avut condiții de plată mai stricte care au presupus avansuri de 30 – 50% sau chiar cu plata integrală. Până la 30 noiembrie, IRI Travel încă mai are valabile oferte cu reduceri de Black Friday.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Turism
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava