MOPAN Suceava

După ce ajunge în finala show-ului de talente „Fabrica de staruri”(Republica Moldova), Irina Rimes reuşeşte să fie remarcată de către producătorii din România şi astfel să semneze cu cei de la Quantum Music, casa de producţie căreia i-a pus bazele cântăreaţa Raluka.

Despre single-ul „Visele” şi despre ce anume o inspiră pe Irina Rimes să fie artistul care compune, cânta, produce, aceasta declara:

„După lungi aşteptări, visele se împlinesc. Am reuşit să scriu această piesă într-o seară de totală inspiraţie, împreună cu Andi Bănică şi Zagga (Alex Antonescu). A urmat clipul, regizat de Roman Burlaca, unul dintre cei mai talentaţi oameni pe care i-am cunoscut vreodată. La filmări, Roman mi-a spus :”Fii cosmos!”. Şi eu am înţeles ce trebuie să fac. A sunat ciudat dar este cuvântul perfect pentru a descrie acest videoclip ca şi stare. Este un cosmos în care ea se visează cu el şi culorile încep să curgă din ei în momentul în care se ating. Este un film, un rod al imaginaţiei, mai mult o stare decât o poveste. Mulţumesc Quantum Music (echipa şi familia mea), şi Raluka (eroina mea).”

„Un artist complet, un compozitor de excepţie, o prietenă şi un om foarte bun. Timbrul ei special îţi captează atenţia din primele secunde de când o auzi”, declara Raluka.

„Irina Rimes este un artist cum întâlneşti foarte rar, cu un talent şi o stare speciale. Compozitor, cântăreţ, instrumentist, voce aparte. Un artist care va avea un cuvânt important de spus în muzică românească, şi, sper eu, şi în cea internaţională” declara Corneliu Ursache, Managerul Irinei Rimes.

În clipul “Viselei”, regizat de Roman Burlaca, artista scoate în evidenţă, prin atitudinea ei, o serie de emoţii şi stări care conturează perfect mesajul piesei cu ceea ce urmează a transmite în continuare, în carieră ei: curajul de a lupta pentru că VISELE se îndeplinesc atunci când nu renunţi să ţi le doreşti.

Irina Rimes a colaborat ca şi compozitor şi la single-ul Ralukai, Ieri Erai.

Piesă „Visele” este compusă de Irina Rimes şi Andi Bănică, iar producţia muzicală este semnată de Seek Music – Zagga, Luk-Beats (producţiile pentru “Pe Aripi de Vânt”- Delia, “Falava” – Andra, “Îngerii au demonii lor” – Dan Bitman, Raluka -„Ieri Erai”, Antonia – “Greşesc”, “Save Me” – Listen Bee, piesă ce a luat disc de platină în Suedia).

Link videoclip “Visele”: https://www.youtube.com/watch?v=UJ5b99IqF-E

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava