MOPAN Suceava

Pe noul album al cântăreţei, ‘Spitfire’, LeAnn Rimes se regăseşte şi o piesă pe care artista a scris-o împreună cu fostul ei soţ, potrivit contactmusic.com. Mariajul cântăreţei cu dansatorul Dean Sherment s-a sfârşit după ce, în 2009, ziarele au făcut publică aventura pe care acesta o avea cu Eddie Cibrian, actualul ei soţ.

Ea a spus, potrivit sursei citate: “Da, am scris un cântec împreună cu fostul meu soţ – asta s-a întâmplat în urmă cu aproximativ şapte ani şi jumătate…Pur şi simplu s-a potrivit pe album.. Iniţial, melodia ar fi trebuit inclusă pe un alt album, mai vechi, dar am renunţat la această idee. Acum, mi se pare că merge foarte bine pe noul meu material discografic. Nu trebuie să-i cer aprobarea, ori ceva de genul acesta. Cred că el este de acord.” LeAnn a mai declarat că nu este în relaţii excepţionale cu Shermet, dar că ‘au mai vorbit şi că el este bine’.

Pe cel de-al unsprezecelea album al artistei se mai regăseşte şi cântecul ‘Borrowed’, un cântec în care Rimes vorbeşte despre relaţia extraconjugală pe care a avut-o cu Cibrian.

Ea a adăgat, conform aceleaşi surse: “Am scris despre sentimente pe care nu ştiam că le-am simţit vreodată… până le-am scris. Am avut parte de ore în care am stat într-un colţ şi am plâns şi mă gândeam: ‘nu pot să scriu asta..’… dar, odată ce acea uşă a fost deschisă, totul a venit de la sine, am fost complet sinceră.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava