Concert pascal
MOPAN Suceava

Irinel Columbeanu a dat detalii despre cearta monstruoasă pe care a avut-o cu Monica Gabor și în urma căreia a fost nevoit să renunțe la anumite vicii.

Irinel Columbeanu continuă seria dezvăluirilor intime din perioada mariajului cu Monica Gabor, în cartea pe care o va lansa pe 16 februarie, intitulată „Apofenia”, parte a trilogiei „Istoriile unui vehement”.

Irinel a povestit în detaliu cearta pe care a avut cu Monica Gabor în timpul lunii de miere și care l-a determinat pe afacerist să renunțe la anumite obiceiuri nocive. În cartea sa este relatat momentul când Monica Gabor i-a făcut un reproș tăios soțului ei, referitor la obiceiul acestuia de a fuma trabuc. Irinel i-a dat o replică extrem de acidă, care suna mai degrabă a un ultimatum în ceea ce privește căsnicia lor. Cearta dintre cei doi soți a izbucnit într-un restaurant, în momentul în care Irinel și-a aprins un trabuc cu cireșe. Conflictul a continuat dramatic cu Monica, care, cu lacrimi în ochi, a ieșit furtunos din restaurant în picioarele goale, notează click.ro.

Monica Gabor și Irinel Columbeanu au împreună o fiică, pe Irina în vârstă de 14 ani, care locuiește alături de mama sa, în SUA, unde copila studiază la o școală prestigioasă.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/columbeanu-monica-gabor-vicii-411114.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava