Comenzi MOPAN Suceava

Echipele de Liga a III-a Foresta Suceava și Șomuz Fălticeni s-au întâlnit, sâmbătă, într-un meci de pregătire pe Stadionul Areni. Pe un teren impecabil pregătit de îngrijitorii terenului, în tribunele bătrânei arene sucevene au luat loc ceva mai mult de 100 de iubitori ai fotbalului. În pofida economiei de curent, adică fără tabelă de marcaj și fără stație de amplificare și fără copii de mingi, spectatorii au avut ce vedea.

Chiar dacă ambele formații se află în plină perioadă de acumulări fizice, a reieșit un joc spectaculos, cu multe faze de poartă, încheiat cu scorul de 5-4 în favoarea echipei gazdă, antrenate de Dorin Goian. „Galben verzii” au reușit o primă parte a partidei foarte bună, ajungând să conducă în minutul 34 cu scorul de 5-0, cu ajutorul golurilor marcate de Chika (2), Netbai (2) și Samson.

Gruparea gazdă a arătat mult mai bine la capitolul fizic decât gruparea fălticeneană, abia venită din cantonament.

Formația antrenată de Iulian Ionesi a avut o revenire extraordinară, iar grație reușitelor semnate de R. Ciobanu și juniorul Savin, care a reușit o „triplă” în decurs de numai zece minute, a reușit să revină în meci. Primele două goluri marcate de fălticeneni au fost de fapt ”cadouri” primite de la suceveni după erori copilărești. Oricum, deși joacă la Șomuz Fălticeni, Alexandru Savin este crescut la LPS Suceava și este elev al Colegiului Național ”Petru Rareș” în ultimul an.

Foresta Suceava: Niga – Grosu, Cimbru, Botezatu, Cucoș, Samson, Căinari, Netbai, Cuibari, Chika. Au mai intrat Cuciureanu, Smocot, Celeadnic, Nițu, Makongo, Ilie, Mirică, Popovici, Tănasă.

Șomuz Fălticeni: Iederan – Maganu, Nistor, Vitu, Chirilescu, Monah, Bejenar, Dănilă, Pitic, Cara, R. Ciobanu. Au mai intrat: Alecsandru, Antonesei, Grigoșiță, E. Ciobanu, Văleanu, Cîrstean, Julei, Savin, Anton, Dîrțu.

În afară de acest joc, oficialii Forestei au mai perfectat cinci meciuri amicale, după cum urmează: pe 2 august cu CSM Zalău (la Câmpulung Moldovenesc), pe 5 august cu Ceahlăul Piatra Neamț, pe 10 și 20 august cu Aerostar Bacău, pe 13 august cu Bucovina Rădăuți.

În cadrul programului de pregătire din această vară Șomuz mai are programate jocuri test cu Dante Botoșani (3 și 10 august), Viitorul Darabani (6 august), Știința Miroslava (13 august) și Siretul Dolhasca (20 august).

Ediția de campionat 2022-2023 a Ligii a III-a va începe pe data de 27 august.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
Bune practici pentru o batranete frumoasa
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava