• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Șomuz Fălticeni a reușit prima victorie de la startul pregătirilor de vară după ce s-a impus pe terenul juniorilor de la Liceul cu Program Sportiv Suceava. Cu o formula în care s-au aflat mai mulți fotbaliști veniți în probe, echipa antrenată de Daniel Stoica s-a impus cu scorul de 3-2, prin golurile marcate de Edy Julei, Michael Cherariu și Silviu Monoranu.

Șomuz Fălticeni: C. Pascal – Chiseliță, Al. Rusu, Fl. Ailenei, P. Ionescu, Cherariu, Priboi, Marinescu, Julei, Mateiciuc, Monoranu. Au mai intrat: A. Pascal, Al. Baciu, Zamă și Ailincăi.
Azi, la ora 17.00, gruparea fălticeneana va primi vizita celor de la FC Amicii Bruxelles, iar sâmbătă se va deplasa la Piatra Neamț, pentru un amical în compania gazdelor de la Ceahlăul.
Șomuz Fălticeni va disputa primul meci oficial miercui, 31 iulie, de la ora 17.30, când va evolua pe terenul Viitorului Liteni, în primul tur al Cupei României.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava