Concert pascal
MOPAN Suceava

Iulia Albu nu-și dezminte renumele de “scorpie”! La opt ani de la divorțul de Mihai Albu, Iulia se pregătește de nuntă cu noul ei iubit. Invitată la podcastul lui Cătălin Măruță, Iulia l-a blocat pe fostul soț cu cerința pe care i-a făcut-o în mod direct și fără menajamente, notează click.ro.

Iulia Albu i-a cerut lui Cătălin Măruță să-l sune în cadrul podcastului live pe fostul ei soț, Mihai Albu. Acesta a rămas fără cuvinte când a auzit ce doleanță are fosta lui soție. “Vreau să-mi comand pantofii de nuntă de la Mihai Albu! Eu am niște măsuri mai dificile, el le știe. Mai am și acum pantofi de la el. Decât o căsătorie nefericită, mai bine un divorț de succes”, a spus Iulia Albu, în timp ce fostul soț era la telefon. Vădit enervat, Mihai Albu i-a dat o replică dură fostei soții. “Mi-am dat cuvântul că nu îi mai fac pantofi Iuliei toată viața mea. Are ea brandurile ei preferate, nu se compară cu pantofii mei”, a spus Mihai Albu, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/iulia-albu-se-pregateste-de-nunta-ce-i-cerut-lui-mihai-albu-e-inimaginabil-decat-o

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava