Concert pascal
MOPAN Suceava

A fost petrecere mare în India, sâmbătă seara, căci Iulia Vântur a împlinit 42 de ani! Frumoasa româncă a petrecut departe de țara ei natală, alături de nume mari de la Bollywood, dar și de rude și prieteni de-ai iubitului său, actorul Salman Khan, notează click.ro. Weekend-ul acesta a fost unul cu adevărat special pentru Iulia Vântur, dat fiind faptul că a împlinit 42 de ani.

„Dragii mei, m-am simțit copleșită astăzi. Se simte atât de bine să fii iubită și simt că trebuie să împărtășesc cu voi acest sentiment. Sunt extrem de norocoasă să am suflete atât de bune în viața mea: prieteni, familia pe care o iubesc, persoane pe care să mă pot baza. Vă mulțumesc că mi-ați făcut ziua de naștere să fie una specială! Nu aveam niciun plan, doar suflet, prietenie și distracție. Viața mea este mai bună datorită vouă. Mi-aș fi dorit ca toți apropiații mei să fie alături de mine, însă o să vină și acest moment într-o zi. Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje, iubire, gânduri și pentru susținere și vreau să trimit multă iubire și lumină tuturor de aici”, a declarat fosta prezentatoare TV, pe rețelele de socializare, potrivit sursei citate.

Citește mai multe și vezi FOTO și VIDEO pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/iulia-vantur-petrecere-inedita-la-42-de-ani-1078557.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava