Concert pascal
MOPAN Suceava

Jack Nicholson dormea, într-o perioadă, cu un ciocan sub pernă, potrivit showbizspy.com. La acel timp, actorul era implicat într-un triunghi amoros bizar, era sub influența drogurilor mai mereu și era îngrozit că va fi ucis. Toate aceste lucruri mai puțin știute despre star sunt scrise de Marc Eliot în cartea ‘Nicholson: A Biography’, care urmează a fi publicată de pe 29 octombrie.

Jack se temea pentru viața sa, pe vremea când avea o idilă cu cântăreața Michelle Phillips. Nicholson a cunoscut-o pe Phillips în 1970, după ce frumoasa blondă tocmai divorțase de Denis Hopper, actorul care a jucat cu Nicholson în ‘Easy Rider’. Hoper și Phillips au reușit să stea căsătoriți doar opt zile, din cauza unui scandal uriaș aceștia despărțindu-se, mai scrie sursa citată.

Când Jack și Michele erau împreună, faimosul actor era convins că Hopper va veni după el și îl va omorî pentru a se răzbuna. Jack, care avea 36 de ani la acea vreme, era atât de speriat, încât dormea cu un ciocan sub pernă, potrivit lui Marc Eliot. Când cei doi actori s-au întâlnit, într-un final, pentru a vorbi despre relația lui Nicholson cu Michelle, Hopper pur și simplu a râs.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava