Concert pascal
MOPAN Suceava

Cântărețul James Blunt și Sofia Wellesley, nepoata Ducelui de Wellington, s-au logodit în preajma Crăciunului, informează contactmusic.com.
Un prieten apropiat al cuplului a declarat pentru ziarul Daily Mail: ”Toată lumea vorbește despre asta. Într-un fel, ne așteptam să se întâmple, dar tot sunt niște vești minunate.”

Potrivit sursei citate, cei doi vor face nunta în Stratfield Saye, sudul Angliei, iar printre invitați se vor afla și numeroase celebrități, printre care legendarul cântătreț Sir Elton John, care l-a ajutat pe Blunt să-și lanseze cariera muzicală, în 2004.

James, 36, a cunoscut-o pe Sofia prin intermediul surorii lui, Daisy, iar de la începutul anului 2012 cei doi formează un cuplu.

În cadrul unui interviu acordat la începutul relației lui cu Sofia, cântărețul a mărturisit că se simte ‘norocos’ că a găsit o iubită atât de înțelegătoare: ”Sunt foarte fericit cu Sofia. Tebuie să fii o persoană puternică pentru a putea să fii alături de o persoană care lucrează în industria muzicală. […] Sunt foarte norocos că o am alături de mine.”, a spus atunci artistul, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava