• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Actrița și cântăreața Jennifer Lopez cu este sigură că vrea să se căsătorească cu iubitul ei, dansatorul Casper Smart, potrivit showbizspy.com.

Artista în vârstă de 44 de ani are o relație cu Smart de mai bine de doi ani, dar, în cadrul unui interviu recent, aceasta le-a mărturisit reporterilor că nu știe sigur dacă va mai îmbrăca o dată rochia de mireasă.

”Poate, voi vedea, nu știu.”, a spus, potrivit sursei citate.
”Mereu am crezut în această instituție. Părinții mei au fost căsătoriți foarte mult timp, 35 de ani. Cred în căsătorie, este dificil. Am avut parte de provocări, dar în același timp, cred în dragoste și cred că asta este cel mai important.”, a adăugat Jennifer Lopez.

Jennifer a fost căsătorită de trei ori și are doi copii, gemenii Max și Emme, împreună cu cel de-al treilea soț al ei, Marc Anthony.

”Sunt una dintre acele persoane cărora nu le place să fie singure. Nu-mi este rușine să recunosc asta în acest moment al vieții mele; cred că trebuie să acceptăm ceea ce suntem.”, a mai spus artista.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava