• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Jennifer Lopez nu s-a gândit niciodată să înregistreze un nou album în limba spaniolă fără să-l aibă pe fostul ei soț Marc Anthony ca producător.

Cântăreața a dat lovitura cu ultimul ei material discografic de acest gen, în 2007, intitulat ‘Como Ama una Mujer’, material pe care Marc l-a produs. Săptămâna trecută, cei doi au anunțat că vor colabora din nou, la o continuare a discului din 2007, potrivit contactmusic.com. Veștile nu au surprins foarte tare fanii celor două vedete, pentru că Marc și J Lo, care au divorțat în 2008, au rămas prienteni buni, de dragul celor doi copii pe care îi au împreună, gemenii în vârstă de opt ani Emme și Max.

Într-un interviu recent, vorbind despre noul ei proiect, Jennifer a mărturisit că Marc Anthony a sprijinit-o mereu în carieră și că nu a intenționat niciodată să scoată un nou album în limba spaniolă fără implicarea fostului ei soț. „Sunt foarte entuziasmată.”, a spus ea pentru revista People en Espanol. „Am lucrat la ultimul meu album în limba spaniolă împreună. Nu îmi pot imagina să îl fac fără el. Va fi foarte tare.”, a adăugat Jennifer Lopez.

Noul album al cântăreței este programat să apară în 2017, dar primul single produs de Jennifer și Marc va fi disponibil din noiembrie 2016.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava