Concert pascal
MOPAN Suceava

Jennifer Lopez nu s-a gândit niciodată să înregistreze un nou album în limba spaniolă fără să-l aibă pe fostul ei soț Marc Anthony ca producător.

Cântăreața a dat lovitura cu ultimul ei material discografic de acest gen, în 2007, intitulat ‘Como Ama una Mujer’, material pe care Marc l-a produs. Săptămâna trecută, cei doi au anunțat că vor colabora din nou, la o continuare a discului din 2007, potrivit contactmusic.com. Veștile nu au surprins foarte tare fanii celor două vedete, pentru că Marc și J Lo, care au divorțat în 2008, au rămas prienteni buni, de dragul celor doi copii pe care îi au împreună, gemenii în vârstă de opt ani Emme și Max.

Într-un interviu recent, vorbind despre noul ei proiect, Jennifer a mărturisit că Marc Anthony a sprijinit-o mereu în carieră și că nu a intenționat niciodată să scoată un nou album în limba spaniolă fără implicarea fostului ei soț. „Sunt foarte entuziasmată.”, a spus ea pentru revista People en Espanol. „Am lucrat la ultimul meu album în limba spaniolă împreună. Nu îmi pot imagina să îl fac fără el. Va fi foarte tare.”, a adăugat Jennifer Lopez.

Noul album al cântăreței este programat să apară în 2017, dar primul single produs de Jennifer și Marc va fi disponibil din noiembrie 2016.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava