Concert pascal
MOPAN Suceava

Jennifer Lopez își dorește foarte mult ca anul viitor să cânte în pauza de jumătate de oră a Super Bowl, eveniment cu însemnătate mare atât pentru ea, cât și pentru logodnicul ei, Alex Rodriguez, potrivit contactmusic.com.

Cântăreaţa în vârstă de 49 de ani a declarat că participarea la acest eveniment, care va avea loc în Miami, Florida, anul viitor, ar însemna foarte mult pentru ea, mai ales că ea și logodnicul ei au acolo o rezidență. Mai mult, în februarie 2018, J Lo și Alex Rodriguez au aniversat primul an de relație. Au marcat evenimentul la… Super Bowl. „Da, ne-am gândit la Super Bowl și la faptul că are loc în Miami. Este ceva măreț, vom vedea… Ei iau propriile decizii aici.”, a spus J LO pentru Entertainment Tonight, conform sursei citate.

Super Bowl-ul, în fotbalul american profesionist, este meciul pentru campionat a National Football League (NFL). Meciul, împreună cu festivitățile alcătuiesc duminica Super Bowl (Super Bowl Sunday). De-a lungul anilor a devenit cel mai urmărit program de televiziune din Statele Unite ale Americii și este ca o sărbătoare națională. Mulți cântăreți populari au cântat în deschiderea Super Bowl-ului și în timpul ceremoniilor din pauza meciului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava