Zâmbetul perfect al actriţei Jessica Alba a fost distrus în urmă cu 10 ani, când şi-a spart un dinte în timpul filmării unei scene în care s-a sărutat cu Dane Cook, potrivit contactmusic.com.

Actriţa a mărturisit că are un dinte fals acum din cauza incidentului care s-a petrecut în 2006, când filma pentru comedia romantică ‘Good Luck Chuck’, în care Dane interpeta, în mod ironic, un dentist.

Jessica Alba a povestit, conform sursei citate: „Practic, unul dintre dinții mei din față este fals. S-a spart în jumătate. Filmam o scenă comică, trebuia să ne sărutăm și ne trânteam de pereți, înainte și înapoi și… ne-am izbit față în față… ”

Însă, actrița a mărturisit că nu partea cu spartul dintelui a fost cea mai rușinoasă, ci cea în care a trebuit să-i povestească întâmplarea iubitului ei, care acum îi este soț, Cash Warren. „Am mers apoi acasă la Cash și i-am spus: ‘Iubitule, mi-am spart un dinte’. El m-am întrebat cum s-a întâmplat acest lucru, iar eu i-am răspuns, stânjenită: ‘Îmi făceam de cap cu un tip…’”, a mai povestit, amuzată, Jessica Alba.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava