Concert pascal
MOPAN Suceava

Jim Carrey spune că Renee Zellweger, cu care a avut o relație de un an, după ce s-au cunoscut pe platoruile de filmare ale peliculei ‘Me, Myself & Irene’, în 2000, a fost „ultima mare iubire” a sa.

Actorul în vârstă de 58 de ani a descris-o pe actrița în vârstă de 51 de ani în cartea sa semi-autobiografică, ‘Memoirs and Misinformation’, drept „ultima mare iubire” a sa. El a spus în cadrul emisiunii lui Howard Stern, potrivit contactmusic.com: „Este adevărat și a fost specială pentru mine, foarte specială. Cred că este o persoană încântătoare.”

Jim a vorbit și despre relația cu cântăreața Linda Ronstad, în vârstp de 74 de ani acum, relație pe care au avut-o înainte ca el să devină un star hollywoodian. „Apreciez cu adevărat oamenii ce mi-au trecut prin viață și m-au învățat lucruri bune, iar din acest motiv Linda are un loc special în carte… Pentru că, știi tu, poate pentru unii a părut că… nu știu, mă juca pe degete, dar nu, m-a tratat cu un respect incredibil.”, a mai spus Jim Carrey, potrivit sursei citate.

Într-un interviu anterior, actorul a spus că ‘dezgroapă” adevăruri de la Hollywood prin intermediul cărții sale ‘Memoirs and Misinformation’.

Cartea sa prezintă o versiune fictivă a sa și a industriei filmului, explorând lumea reală. „Practic, folosesc ficțiunea pentru a spune adevăruri ascunse. Am putut povesti întâmplări din viața mea în ordine cronoligică, ori, ca în majoritatea cărților de memorii, le-am reorganizat și le-am ‘cosmetizat’ pentru a suna mai bine. Dar este ceva mai mult decât povestea unei celebrități… Reprezintă mitul pe care-l poartă în minte oamenii despre Hollywood.”, a spus Jim Carrey pentru Entertainment Tonight, conform contactmusic.com.

Cartea îi va lăsa pe cititori cu incertitudini asupra părților care sunt reale și care sunt create de actor.
„Sunt de părere că cele mai mari adevăruri au fost spuse prin intermediul ficțiunii și nu pur și simplu. Aici avem ceva și mai profund, dacă veți privi cu atenție maximă, veți afla mai multe despre mine și vă veți face o idee clară asupra modului în care eu gândesc.”, a adăugat Jim Carrey.

Starul de 58 de ani – a cărui carte a fost scrisă împreună cu Dana Vachon și care este scoasă la vânzare deja – a mai spus că s-a inspirat din propriile trăiri, în special din cele pe care le-a avut în momentele în care a stat departe de lumina reflectoarelor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava