Concert pascal
MOPAN Suceava

Johnny Depp şi-a adăugat 11,5 milioane de dolari în conturi, după ce a vândut, la licitaţie, miercuri, două tablouri, potrivit contactmusic.com.

Actorul în vârstă de 53 de ani a scos la vânzare opt picturi ale artistului american Jean-Michel Basquiat, la două licitaţii organizate miercuri şi joi de casa Christie’s, la Londra.

Miercuri, urma licitaţiei, Johnny Depp s-a ales cu o sumă considerabilă, din vânzarea a două opere de Basquiat. Una dintre ele, ‘Pork’, estimată la 3,35 milioane de dolari, a fost vândută cu 6,8 milioane de dolari. O altă operă semnată de Basquiat, intitulată ‘Self-Portrait’, ce era estimată la un preţ cuprins între 1,5 milioane şi 2,2 milioane de dolari, a fost vândută cu 4,7 milioane de dolari, unui alt cumpărător.

Johnny Depp este de multă vreme un fan al picturilor lui Basquiat, în 2000 el declarând într-un interviu, potrivit sursei citate: “Nimic nu poate înlocui căldura şi unicitatea poeziei lui Basquiat, sau întrebările ori răspunsurile absolute pe care le transmite. Muzica minunată, dar tulburătoare în acelaşi timp, pe care o transmite prin picturile sale, liniştea care ne atacă simţurile, toate vor dăinui cu mult mai mult decât noi.”

Potrivit reprezentanţilor case de licitaţii Christie, Johnny Depp şi-a exprimat dorinţa de a-şi vinde colecţia de tablouri încă de la începutul anului. Cu toate acestea, considerabila sumă ce I s-a adăugat în conturi vine la momentul potrivit pentru actor, pentru că se află într-un divorţ costisitor cu actriţa Amber Heard, cea care i-a fost soţie 15 luni.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava