Concert pascal
MOPAN Suceava

Bobby Brown a declarat că fiica sa, Bobbi Kristina, este bine, chiar dacă se află încă în spital în stare critică, informează contactmusic.com.

Muzicianul, în vârstă de 45 de ani, a stat alături de fiica sa, în vârstă de 21 de ani, încă de când a fost internată în spital, sâmbătă, iar acum se roagă continuu şi speră doar ca Bobbi să se facă bine. Bobbi Kristina Brown a fost plasată de medici în comă indusă şi a fost conectată la un aparat de ventilaţie artificială.
Întrebat cum se mai simte Bobbi, cântăreţul a spus pentru ‘Access Hollywood’, în faţa spitalului din Atlanta: “Este bine. Ne rugăm pentru ea.”

Bobbi Kristina Brown, fiica cântăreței Whitney Houston și a lui Bobby Brown, a fost spitalizată, sâmbătă, 31 ianuarie, după ce a fost găsit fără semne vitale în cada din sala de baie a reşedinţei sale din Roswell, un oraş din statul american Georgia, aminteşte contactmusic.com. Starea de sănătate a fetei s-a înrăutăţit pe parcurs, iar medicii i-au indus comă şi au conectat-o la un aparat de ventilaţie artificială.

Se crede că weekendul acesta Bobby Brown va trebui să ia o decizie dureroasă – de a o deconecta pe fata lui de la aparatul de ventilaţie artificială, după ce doctorii i-au spus, potrivit presei de peste ocean, că nu se mai poate face nimic.
Joi, o sursă a declarat: “Toţi cunoscuţii vin la spital pentru a-şi lua rămas bun de la Bobbi. Bobby plânge non-stop de ieri. Toţi suntem îndureraţi.”

Incidentul a avut loc cu numai două săptămâni înainte de împlinirea a trei ani de la moartea lui Whitney Houston – faimoasa cântăreață a fost găsită moartă într-o baie de hotel, în Los Angeles, pe 11 februarie 2012. Autopsia a dezvăluit faptul că artista s-a înecat în cadă, “în apă extrem de fierbinte”, care avea o adâncime de doar 30 de centimetri. Biroul de medicină legală din Los Angeles a stabilit că decesul cântăreţei a reprezentat o „moarte accidentală prin înecare”, iar printre factorii care au contribuit la deces s-au aflat “o maladie cardiacă şi consumul de cocaină”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava