MOPAN Suceava

Şi în această iarnă, Iulius Mall Suceava îi aşteaptă pe toţi pasionaţii sportului pe gheaţă la Ice DreamJoi, 5 decembrie 2013, la ora 17.00, va avea loc inaugurare patinoarul preferat de suceveni pentru distracţia de iarnă, atunci când cei mici se vor întâlni cu personajele lor preferate: iepurilă, prinţi, prinţese şi simpaticul clovn Bobo. Arena de gheaţă va fi deschisă zilnicîntre orele 14.00 şi 22.00. Patinoarul Ice Dream este amplasat labaza turnului Iulius Mall, pe o suprafaţă de 1.000 mp, şi poate găzdui până la 200 de amatori ai sportului de sezon.

Pentru cei care adoră mişcarea pe patine, distracţia pe gheaţă poate fi experimentată la aceleaşi preţuri ca şi anul trecut. Astfel, o sesiune de o oră şi jumătate costă 10 lei pentru copiielevi sau studenţi şi 15 lei pentru adulţi. Persoanele care nu deţin patine, le pot închiria de la Ice Dream pentru 5 lei, dacă sunt copii, sau prentru10 lei, dacă sunt adulţi.

Sezonul sărbătorilor a debutat la Iulius Mall Suceava, unde s-au aprins peste 115.000 de luminiţe. Ca în fiecare an, îndrăgita destinaţie de shopping şi petrecere a timpului liber îşi întâmpină clienţii cu un decor de poveste, care să aducă magia Crăciunului mai aproape. În aşteptarea celui mai simpatic bătrânel, prichindeii pot admira impunătorul brad de la intrarea principală a Iulius Mall Suceava, cu o înălţime de 10 metri, împodobit cu cele mai frumoase ornamente. Alţi brazi acoperiţi cu luminiţe, globuri şi ghirlande colorate conturează feeria sărbătorilor. Clienţii care vin la mall în luna cadourilor vor fi încântaţi şi de sceneta haioasă cu ursuleţi dansatori. Atriumul şi luminatorul central din Iulius Mall sunt decorate cu baloane gigantice şi plase din leduri. Atmosfera de basm este completată prin jocuri de lumini spectaculoase, în diverse culori, oferite de 30 de reflectoare.

Moş Crăciun de la Iulius Mall Suceava a pregătiti o tolbă plină cu daruri pentru cei mai harnici clienţi. În cadrul campaniei „Tu ce vrei să-ţi aducă Moşul?”, care se desfăşoară până pe 24 decembrie, cumpărăturile deminimum 100 de lei garantează participarea la marea tombolă a iernii. Cel mai norocos dintre participanţi, desemnat prin tragere la sorţi chiar în ajunul Crăciunului, la ora 12.00, va fi recompensat cu un premiu deosebit:2.000 de euro pentru îndeplinirea dorinţelor sale, sumă ce poate fi utilizată pentru achiziţiile din magazinele Iulius Mall.

 

În fiecare seară din perioada de desfăşurare a campaniei, la ora 20.00, se va desemna câştigătorul unui express cooker, iar săptămânal se va oferi un LCD HD. De asemenea, zilnic, primii 200 de clienţi care depăşesc cuantumul de 100 de lei pentru cumpărăturile lor din magazinele Iulius Mall Suceava primesc cadouri instant: cozonaci aromaţi, bomboane de pom, figurine de ciocolată şi sticle cu licori savuroase.

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava