MOPAN Suceava

Jon Bon Jovi susţine că a fost surprins să afle că Pink a fost îndrăgostită de el în adolescenţă. El credea că sentimentele ei erau pentru Richie Sambora.

Interpreta hit-ului ‘What About Us’ a dezvăluit recent că, în copilărie, a fost îndrăgostită de star. Veştile au fost o surpiză pentru Jon Bon Jovi. El a spus pentru ‘Extra’, potrivit contactmusic.com: „Ne-am cunoscut, în urmă cu mulţi ani în urmă, dar eu am crezut mereu că ea era îndrăgostită de Richie Sambora, nu de mine. Acum ne regăsim după atâţia ani şi aflu toate astea, ei îi plăcea de cântăreţ!”

Faimoasa cântăreaţă americană Pink a povestit, la sfârşitul anului trecut, că a suferit foarte mult când a aflat, în 1989, că Jon Bon Jovi s-a căsătorit cu Dorothea Hurley. Vedeta în vârstă de 38 de ani era îndrăgostită de muzician încă de când era o copilă şi spera ca într-o bună zi să se căsătorească cu el, potrivit contactmusic.com. Amintindu-şi de această dezamăgire în dragoste, în timpul ultimului episod de ‘Carpool Karaoke’, Pink i-a povestit lui James Corden: „Aveam probabil şapte sau opt ani. Încă îmi amintesc că eram în maşină, veneam de la lecţiile de canto, când au anunţat la radio că s-a căsătorit cu iubita sa din liceu Dorothea. Aproape mi-am vomitat în gură. Am rupt toate posterele cu el de pe pereţi, le-am aruncat şi nu am mai ieşit din camera mea câteva zile. Am fost devastată. A fost prima dată când cineva mi-a frânt inima.”

Mai târziu, după mai bine de zece ani, Pink l-a întâlnit pe cel care i-a marcat copilăria şi i-a spus despre dezamăgirea pe care a trăit-o. „I-am povestit totul prima dată când l-am întîlnit. Participam la emisiune radio în New Jersey, cred că aveam în jur de 22 de ani. Îmi amintesc că i-am spus: ‘Ce mai faceţi voi? Sunteţi fericiţi tu şi Dorothea?’”, i-a mai spus Pink – care este căsătorită cu Carey Hart din 2006 – lui James Corden.

Ca răspuns, Bon Jovi i-a trimis cântăreţei un aranjament floral uriaş, iar ataşat coşului cu flori – o pereche de pantaloni de piele şi un mesaj. Soţul artistei nu a fost deloc încântat de gest. „Coşul cu flori era uriaş, foarte, foarte mare, iar alături o pereche de pantaloni de piele cu următorul mesaj: ‘Acum poţi, în sfârşit, să intri în pantalonii mei’. Carey i-a aruncat pe geam! Nu a fost deloc ciudat, a fost o glumă. Mi mi s-a părut extrem de amuzant. Carey, însă, a fost de cu totul altă părere.”, a mai povestit Pink, potrivit ContactMusic.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava