MOPAN Suceava

Asociația Descoperă Cazanele Dunării, cea mai nouă asociație de promovare a turismului din Clisura Dunării și împrejurimi, înființată weekendul trecut, invită jurnaliștii de turism să descopere o destinație fascinantă, una dintre cele mai frumoase destinații ale României.

Jurnaliștii Clubului Presei de Turism –  FIJET România, au răspuns prezent invitației de a descoperi Cazanele Dunării, printr-un program minuțios pregătit de Asociația ”Descoperă Cazanele Dunării”.

Vizita în Parcul Natural Portile de Fier, vizita la Muzeul Etnografic „Doina și Teodor Grigore” din Eșelnița, la Centrul de Cercetare al Țestoaselor Hermann, plimbarea cu barca la Chipul lui Decebal, în Golful

Mraconia, la Peștera Ponicova și Grota Veterani, drumeția pe Ciucaru Mare, vizita la Mănăstirea Sfânta Ana, sunt doar o parte a experienței pe care asociația le-a pregătit-o jurnaliștilor.

Cina festivă este momentul potrivit pentru a degusta preparatele culinare specifice zonei, dar și o cunoaștere a membrilor asociației, administrației locale și județene și a viziunii pe care aceștia o au cu privire la dezvoltarea și promovarea turistică a zonei.

Clisura Dunării, o destinație turistică durabilă și accesibilă tuturor.

Cazanele Dunării, una dintre cele mai spectaculoase zone naturale din România, găzduiește o moștenire culturală și peisagistică impresionantă.

Pentru a pune în valoare aceste comori, un grup de antreprenori în turism au înființat Asociația „Descoperă Cazanele Dunării” angajându-se să lucreze împreună cu locuitorii, autoritățile locale, partenerii naționali și internaționali, pentru a crea oportunități economice, fără a compromite frumusețea, diversitatea și biodiversitatea Clisurii Dunării.

Scopul asociației este promovarea Clisurii Dunării și împrejurimile sale ca destinație turistică durabilă și accesibilă tuturor.

Prin activitățile desfășurate, organizația urmărește să crească gradul de conștientizare cu privire la importanța conservării capitalului natural și cultural al zonei.

„Cazanele Dunării sunt o comoară ascunsă, cu peisaje miraculoase, vestigii istorice fascinante și un mod de viață autentic. Dorim să dăm posibilitatea oamenilor să descopere și să își însușească aceste valori excepționale”, a declarat președintele asociației, Octavian Leca.

Să ne vedem cu bine în Cazanele Dunării!

Imagini: Claudiu Vatau – DescoperimRomania.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Turism
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava