Concert pascal
MOPAN Suceava

Consultanții și managerul controversatului cântăreț Justin Bieber l-au sfătuit pe acesta să se mute cât mai repede și să vândă casa pe care o deține în Calabasas, California, dar se pare că artistul în vârstă de 19 ani nu vrea să asculte, potrivit showbizspy.com.

”I s-a spus că trebuie neapărat să se mute din zonă, din cauza problemelor pe care le are cu vecinii, probleme care par să se înmulțească pe zi ce trece.”, a spus o sursă. ”A fost sfătuit să scoată casa la vânzare și să se mute cât mai repede. Nu este nevoie de un om de știință pentru a ne da seama de ce. Vecinii lui îl urăsc și el va continua să fie o țintă, atâta timp cât va locui în acel cartier. Dar, Justin a refuzat categoric să scoată locuința la vânzare. El o adoră și nu vrea să le ofere satisfacție vecinilor săi, plecând. Deci, momentan, Justin rămâne acolo.”, a adăugat aceeași sursă, potrivit showbizspy.com.

Justin Bieber sfătuit să se mute cât mai repede din locuința pe care o deține în California, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava