MOPAN Suceava

Cuoco şi Sweeting s-au despărţit în urmă cu un an, în septembrie, după doar 21 de luni de mariaj. Vedeta din ‘Big Bang Theory’ a vorbit într-un interviu recent despre durerosul divorţ de juctărorul de tenis şi despre cum a reuşit să găsească din nou dragostea alături de Karl Cook.

Actriţa a spus, potrivit contactmusic.com: “Cu toţii trecem prin astfel de lucruri, dar majoritatea oamenilor nu au ocazia de a vedea ce se întâmplă în viaţa personală a altora – înţelegeţi ce vreau să zic – deci, mulţi oameni trec prin astfel de lucruri singuri, iar eu mă bucur că am putut trece peste. Nu aş putea fi mai fericită decât atât. Este ca şi cum aş fi văzut din nou lumina.”

Divorţul prin care a trecut nu a făcut-o pe Kaley să nu îşi mai dorească să iubească vreodată ori să se mai căsătorească. “Cred că am spus lucruri când treceam prin marea despărţire – cum că nu aş putea să mai iubesc, sau că nu mă voi mai căsători vreodată. Dar oamenii care mă cunosc foarte bine ştiu că nu aşa sunt eu. Ceea ce e pentru mine se va întâmpla la momentul potrivit. Ştiam eu, ştiam eu, ştiam eu!”, a mai spus actriţa, făcând referire şi la noul ei iubit.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava