Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

De când s-a întors de la Survivor, Kamara (47 de ani), petrece cât de mult timp se poate în compania băiețelului său de aproape 9 ani, Leon.

Tatăl și fiul se înțeleg de minune și sunt aproape nedespărțiți. Le-ar plăcea să meargă împreună într-o vacanță la mare, așa cum fac an de an, dar până se întâmplă asta, fac împreună tot felul de activități.

Atunci când nu stă cu Kamara, Leon se bucură de atenția mămicii lui, pentru că cei doi părinți, de când nu mai sunt împreună, își împart timpul cu fiul lor în mod egal, ca acesta să nu le simtă lipsa.

„În lipsa mea, Leon a stat cu mămica lui, cu bunicii lui care ne-au ajutat foarte mult. A petrecut și ceva timp pe la Focșani și a stat și pe la București. Evoluează pe zi ce trece, cu pași mărunți mergem înainte. Este un învingător și un luptător. Eu, de când m-am întors, având în vedere că am fost și operat și nu aveam voie să ridic, în perioada de după operație, a trebuit să mai stea un pic pe la Focșani, astfel încât să îmi revin și eu, pentru că Oana, fosta mea soție, a avut și ea foarte multă treabă, așa că, finalmente, Leon stă la mine o săptămână, o săptămână la ea. Când e nevoie că celălalt să suplinească, se întâmplă, fără probleme, ne ajutăm, ne înțelegem, suntem prieteni și toate pentru Leon”, a povestit Kamara pentru Click!.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/kamara-noi-dezvaluiri-din-viata-sa-personala-2287015.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava