Concert pascal
MOPAN Suceava

Kanye West și Kim Kardashian s-au logodit, chiar dacă în ultima vreme tot au circulat zvonuri în presa de peste ocean cum că West nu ar vrea să se însoare.

Rapper-ul a închiriat stadionul de baseball AT & T Park, luni, pentru a o cere pe iubita lui de soție chiar de ziua ei, informează contactmusic.com. O orchestră formată din 50 de personae a interpretat ‘Young and Beautiful’ al cântăreței Lana Del Rey, apoi au urcat pe scenă Kery Hilson, Ne Yo chiar și Kanye, care a cântat ‘Knock You Down’. După ce a primit binecuvântarea soacrei sale, Kris Jenner, starul în vârstă de 36 de ani i-a oferit lui Kim un inel cu diamant de 15 karate, iar imediat după acest moment artificiile au explodat pe cer și pe un ecran uriaș a apărut mesajul ”PLEEEASE MARRY MEEE!”, mai scrie sursa citată.

Toată familia lui Kim și prietenii ei – în afară de micuța North – așteptau în secret, în tribune, ca rapper-ul să adreseze marea întrebare, iar când s-a întâmplat, cu toții au sărit să o felicite pe starletă, care, bineînțeles, a spus ‘DA’.

Khloe, sora lui Kim, și-a exprimat bucuria postând un mesaj pe rețeaua de socializare Twitter: ”Wow!!!! Visez??!?! Lacrimi de BUCURIE! Wow!!!!”

Deasemenea, mama lui Kim, este extrem de încântată că West a cerut-o, în sfârșit, pe fata ei. ”Sunt făcuți unul pentru celălalt! Sunt atât de fericită pentru ambii mei copii, Kim și Kanye.”, a spus ea pentru E!News, potrivit aceleași surse.

Pentru a arăta cât este de fericită, Kim a postat pe Insagram o poză cu inelul ei cu diamant.

Potrivit unor surse apropiate celor doi, cuplul plănuiește să facă două nunți. Kim vrea să se căsătorească în California, în timp ce Kanye vrea să o ducă la altar în Paris, acolo unde a fost concepută fetița lor care are două luni, North.

Kanye West și Kim Kardashian s-au logodit!, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava