Concert pascal
MOPAN Suceava

Ducii de Cambridge au avut o apariție „primăvăratică”, în timp ce au vizitat sudul orașului Wales (Țara Galilor), pentru a marca Ziua Sfântului David, sărbătorită la 1 martie.

Kate Middleton și Prințul William au avut o zi plină de activități odată cu venirea oficială a primăverii. Ducii de Cambridge au vizitat Țara Galilor, pentru a marca sărbătoarea Sfântului David. Cei doi au vizitat și Piața Abergavenny, dar și o fermă de animale, pozând chiar cu câteva căprițe, scrie click.ro.

Pentru a marca și venirea primăverii, Ducii de Cambridge și-au pus în piept câte o narcisă, iar Kate Middleton a primit un întreg buchet de narcise galbene. Narcisa este floarea oficială a Țării Galilor, astfel că au omagiat și locația pe care au vizitat-o.

Ducele și Ducesa de Cambridge au dezvăluit, în timpul vizitei lor la ferma de capre din Llanvetherine, că au decis să își implice și copiii în agricultură și „viața de fermă”. Cei doi au povestit cum Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis au avut grijă de mai multe animalele în timpul vacanței semestriale, mai notează sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/actualitate/international/kate-si-william-vestitorii-primaverii-412175.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava