Concert pascal
MOPAN Suceava

Kate Winslet spune că regretă că a colaborat cu controversații regizori Woody Allen și Roman Polanski, în ciuda faptului că le-a luat apărarea în urmă cu ceva timp.

Starul din ‘Titatnic’ a fost aspru criticat pentru susținerea celor doi în trecut, dar acum mărturisește că și-a schimbat părerea și crede că e „dizgrațios” că perechea a fost ținută, în continuare, în lumina reflectoarelor, „cu respect”, deși Allen a fost acuzat de abuz sexual de fiica sa, iar Polanski a fost condamnat pentru violarea unei fete de 13 ani.

Kate – care a lucrat cu Allen în 2017, la ‘Wonder Wheel’, și cu Polanski în 2011, la ‘Carnage’ – a spus pentru revista Vanity Fair, potrivit contactmusic.com: „Mă întreb ce a fost în capul meu de am lucrat cu Woody Allen și cu Roman Polanski. Mi se pare incredibil acum că acești oameni au fost ținuți, în continuare, în lumina reflectoarelor, cu respect, că au fost apreciați în continuare în industria filmului. Este dizgrațios. Iar eu trebuie să îmi asum faptul că am colaborat cu amândoi. Nu pot da timpul înapoi.”

Actrița în vârstă de 44 de ani – care o are pe Mia, în vârstă de 17 ani, și pe Joe, în vârstă de 16 ani, din cele două mariaje anterioare, și pe Bear, în vârstă de șapte ani, cu soțul ei actual, Ned Rocknroll – a mai spus că a dorit să vorbească despre cei doi regizori, pentru că i se pare important să dea un exemplu bun tinerelor fete. „Viața este incredibil de scurtă și îmi dau cât de mult pot silința pentru a da un exemplu decent tinerelor femei. Le lăsăm o lume destul de întortochiată și defectă, așa că vreau să fiu un exemplu cât de cât bun, un exemplu de integritate.”, a mai spus Kate Winslet, conform sursei citate.

Woody Allen a negat în mod repetat acuzațiile de abuz de sexual ce i-au fost aduse de Dylan Farrow, în timp ce Roman Polanski a pledat vinovat – acesta a recunoscut că în anii ‘70 a întreținut relaţii sexuale cu o minoră în vârstă de 13 ani.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava