Concert pascal
MOPAN Suceava

Katie Price, în vârstă de 38 de ani, care este mamă a cinci copii – Harvey, în vârstă de 14 ani, Junior, în vârstă de 11 ani, Jett, în vârstă de doi ani, Princess, care are nouă ani, şi Bunny, în vârstă de 22 de luni – a mărturisit că nu a mai ţinut cont de nicio regulă şi de niciun sfat după ce s-a născut primul ei copil, pentru că a fost “atât de bine” în timpul sarcinii, încât bebeluşul s-a născut cu o serie de probleme medicale, printre care sindromul Prader-Willi şi autism.

În timpul emsiunii britanice ‘Loose Women’, Katie a spus, potrivit contactmusic.com: “Cu Harvey chiar m-am simţit bine, dar nu mai ai ce spune. S-au făcut tot felul de speculaţii, s-a spus că problemele lui se datorează faptului că am petrecut eu. Dar, de fapt, chiar nu am fost la petreceri în timpul sarcinii. Aşa că – nici nu-mi mai amintesc numele lor acum – cu ceilalţi patru copii am mâncat brânză, peşte, orice, pentru că în perioada în care am fost însărcinată cu Harvey m-am simţit bine şi uite ce s-a întâmplat. Nu spun asta într-un mod rău, îl iubesc enorm, dar toţi patru s-au născut sănătoşi.”

Katie, care este mamă a cinci copii, compătimeşte toate viitoarele mămici, pentru că ştie că sunt bombardate cu sfaturi şi recomandări. Ea a mai spus, potrivit sursei citate: “Cred în fiecare caz, de fiecare dată când ai un copil, se găseşte cineva să-ţi dea un sfat, chiar şi când vine vorba de somnul copilului – ‘nu îl pune pe spate, nu îl pune pe burtă, nu îl pune pe o parte’. Dacă devii mamă în aceste vremuri, Dumnezeu să aibă milă… Te înnebunesc, nici nu mai ştii ce să crezi.”

Katie Price a ignorat recomandările în timpul a patru dintre sarcinile sale, 6.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (1 vote cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava