Concert pascal
MOPAN Suceava

Kelly Clarkson, în vârstă de 32 de ani, a mărturisit că își ține trofeele departe de ochii lumii, pentru că, deși este foarte mândră de ele, i se pare de prost gust să le pună la vedere.

Ea a spus, potrivit contactmusic.com: „Sunt mândră de trofeele mele, dar le am la etajul patru al casei, care este un fel de pod. Nu vreau ca oamenii să le vadă când intră în casa mea și să pară totul ceva de genul: ‚Uite, aici îmi sunt premiile!’. Mi se pare de prost gust acest lucru, așa că le țin la etaj, unde nimeni nu le poate vedea. Dar eu știu că sunt acolo și că am realizat ceva.”

Cântăreața nu a participat anul acesta la decernarea premiilor Grammy și spune că s-a simțit mult mai bine vizionînd show-ul de acasă, „ca un fan”.
„Oamenii nu înțeleg, dar singura ocazie pentru un artist să vadă o gală de decernare de premii este atunci când nu participă la ea. Când ești acolo e ca și cum ai lucra tot timpul. Ratezi show-ul și ratezi momentele comice. Nu am scos muzică nouă în 2014, așa că am stat acasă și am urmărit show-ul precum un fan. Mi-a plăcut.”, a mai spus artista, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava