Concert pascal
MOPAN Suceava

Prietenul lui Chris Cornell, Kevin Morris, a spus că ”ceva nu era în regulă” cu artistul la sfârșitul ultimului său show.

Faimosul muzician s-a sinucis în camera sa de hotel din MGM Grand Detroit, miercuri noapte, după un concert susținut în oraș, iar prietenul apropiat al rockerului, Kevin Morris, crede că au fost semne că starul nu era bine. ”Se putea vedea că ceva nu era în regulă. Începând cu cel de-al doilea cântec părea dezorientat. M-am gândit că nu se simte bine. Toată lumea a simțit că ceva se întâmplă. De parcă nu era cu noi. Parcă plutea pe un nor. S-a simțit de parcă se chinuia să ducă la sfârșit concertul.”, a declarat Morris pentru revista People, conform contactmusic.com.

Soția regretatului artist, Vicky, este de părere că Ativan, medicamentul pe care Chris îl folosea, l-ar fi condus către acest gest.

Kevin a mai spus că nu are nicio idee de ce prietenul său a ales să se sinucidă. ”Nu mai consuma droguri de ani de zile. A vorbit cu soția sa înainte și după show… Se străduia să facă pe toți cei din jurul său fericiți. Iubea Detroit-ul. Ce îl supăra nu cred că vom afla vreodată. Cred că era și puțin stresat că va cânta în Detroit, capitala muzicii. Și cred că a luat cam mult Ativan.”, a adăugat Kevin Morris, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava