Concert pascal
MOPAN Suceava

Kylie Minogue a spus, într-un interviu recent, că sesiunile de înregistrări au ajutat-o „să se vindece”, după despărţirea de logodnicul ei Joshua Sasse.

Cântăreaţa în vârstă de 50 de ani şi-a lansat cel de-al 14-lea album de studio, ‘Golden’, în aprilie, anul acesta. Vedeta a spus că nu a intenţionat niciodată să contribuie la scrierea fiecărei piese de pe album, dar şi-a dat seama că este un proces terapeutic. „Studioul a fost locul în care m-am vindecat. Nu am intenţionat niciodată să contibui la scrierea fiecărui cântec. De fapt, am înregistrat câteva piese scrise de alte persoane. Dar în momentul în care am ajuns la final şi am fost nevoiţi să decidem care vor fi piesele ce vor rămâne pe album, mi-am dar seama că am contibuit la scrierea tuturor. M-am gândit… era perfect totul. Şi era exact ceea ce îmi doream. Cu toate acestea nu mă gândisem înainte la asta. Dacă un cântec scris de altcineva s-ar fi potrivit pe album, l-aş fi lăsat.”, a spus Kylie Minogue, conform contactmusic.com.

Cântăreaţa a mai spus că este foarte fericită că noul ei album a fost foarte bine primit de public şi că se simte „foarte emoţionată de reacţiile oamenilor” la versurile sale personale.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava