Concert pascal
MOPAN Suceava

Will Smith este de părere că nimic nu îi poate distruge mariajul cu Jada Pinkett Smith, pentru că legătura lor este prea puternică pentru a se ajunge vreodată la divorţ.

Actorul în vârstă de 49 de ani este căsătorit cu vedeta din ‘Girls Trip’ – cu care are doi copii, Jaden, în vârstă de 19 ani, şi Willow, în vârstă de 17 ani – de aproape 20 de ani. El a spus despre relaţia cu soţia sa, într-un interviu recent, potrivit contactmusic.com: „Acum nici măcar nu mai spunem că suntem căsătoriţi. Ne referim unul la celălalt ca fiind parteneri de viaţă, am ajuns în acel loc în care ne-am dat seama că vom fi împreună pentru totdeauna. Nu are cum să ne distrugă nimic mariajul. Nimic din ceea ce ar putea ea să facă vreodată – nimic. Nimic nu ne va strica relaţia. Ea va avea parte de sprijinul meu până la moarte şi este minunat să simţi asta.”

Declaraţiile lui Will sunt asemănătoare cu cele pe care le-a făcut soţia sa, Jada, 46, în urmă cu o lună, când, din nou, circulau în presa de peste ocean zvonuri potrivit cărora ar urma să se despartă. „Nu îmi pasă că circulă aceste zvonuri şi că vor continua să circule. Uite care este treaba cu mine şi cu Will – suntem o familie. Asta nu se va schimba niciodată. Pur şi simplu nu. Niciodată. Suntem o familie. Să lăsăm la o parte toată această nebunie mariaj/relaţie – la sfârşitul zilei, eu şi Will suntem o familie. Voi fi alături de el indiferent de situaţie.”, a spus atunci Jada Pinkett Smith, conform sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava