Concert pascal
MOPAN Suceava

Mega-hit-ul artistului sud-coreean Psy, ‘Gangnam Style’, a reușit, după doi și jumătate de la lansare, să mai stabilească un record: a atins recent numărul maxim de afișări care putea fi înregistrat pe platforma de partajare de videoclipuri YouTube, informează contactmusic.com.

Astfel, succesul celebrei melodii, care are peste 2,1 miliarde de vizualizări pe You Tube, a forţat compania Google să schimbe sistemul de contorizare a afişărilor, după atingerea numărului maxim care putea fi înregistrat. Valoarea maximă pe care sistemul informatic o poate afişa, folosind un sistem pe 32 de biţi, este de 2.147.483.647 de afişări.

Google a anunţat, într-un articol publicat pe blogul oficial al companiei, că, atunci când You Tube a fost creat, nimeni nu şi-a imaginat că un videoclip va ajunge să fie vizualizat de atât de multe ori. „Dar asta era înainte de a-l fi întâlnit pe Psy”, a spus compania, potrivit sursei citate. În articolul publicat pe blogul personal, Google a mai precizat că a schimbat algoritmul de contorizare, trecând la unul pe 64 de biţi, a cărui valoare maximă ce poate fi afişată în dreptul vizualizărilor unui videoclip este 9.223.372.036.854.775.808.

‘Gangnam Style’ a fost lansat de Psy în iulie 2012, iar videoclipul a cucerit lumea la scurt timp, cu ajutorul platformei You Tube, coregrafia artistului devenind rapid un adevărat fenomen cultural. Clipul video a avut atât de mult succes, încât chiar şi personalităţi din lumea politică şi lideri mondiali au copiat mişcările artistului sud-coreean, videoclipul fiind primul din istorie care a depăşit un miliard de vizualizări pe internet, mai scrie sursa citată.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava