MOPAN Suceava

Recent, portofoliul brandurilor prezente în Iulius Mall Suceava a fost completat cu un nou retailer de top – JYSK. Brandul scandinav de mobilă, decorațiuni și textile pentru casă marchează inaugurarea cu oferte speciale.

Magazinul JYSK este situat la parterul Iulius Mall Suceava și ocupă o suprafață de aproximativ 1.160 de mp. În oferta JYSK sunt incluse produse pentru casă și grădină, de o calitate superioară și la prețuri avantajoase. Cumpărătorii găsesc tot ce este necesar pentru confortul zilnic, de la mobilier de interior și de grădină, cu design de inspirație scandinavă, până la textile pentru casă, perne și pilote, obiecte decorative, soluții de depozitare, corpuri de iluminat și multe altele. „JYSK Suceava Iulius Mall este cel de-al 66-lea magazin nou pe care îl inaugurăm în România și cel de-al doilea magazin pe care îl deschidem în Suceava. Succesul magazinului de aici ne-a dovedit că Suceava este un oraș cu potențial, de aceea am decis inaugurarea unui nou magazin, de această dată în incinta Iulius Mall, pentru a fi mai aproape de locuitorii din zona de est și zona de nord. Astfel, va fi mai simplu pentru locuitorii acestor zone să se bucure de produsele noastre și de mobilierul scandinav. Cei care ne cunosc magazinele vor descoperi la JYSK Suceava Iulius Mall și un nou concept de amenajare, Store 3.0, cu un design mai atractiv și mai inspirațional”, a declarat Alex Bratu, Country Manager JYSK România și Bulgaria.

Conceptul de design Store 3.0 al locației din Iulius Mall Suceava a retailerului danez de mobilă și decorațiuni interioare pune accent pe numeroase sugestii de amenajare. Cei care au nevoie de idei se pot inspira din colțurile de camere recreate, care combină într-un mod armonios articolele disponibile în magazin și respectă tendințele actuale în domeniul amenajărilor interioare. Cu ocazia inaugurării, clienții beneficiază de oferte speciale și promoții de până la 75%.

Despre JYSK

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,5 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 50 de țări și numără un total de peste 20.000 de angajați și peste 2.500 de magazine.

Deținut de danezul Lars Larsen, JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979, în Danemarca, în orașul Aarhus, al doilea cel mai mare din țară. Cinci ani mai târziu, compania s-a extins dincolo de granițele țării, odată cu deschiderea unui magazin în Germania.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Locația din Iulius Mall Suceava este cel de-al 66-lea magazin din țară.

Abrevierea JYSK este un derivat de la denumirea peninsulei Iutlanda și semnifică în limba daneză calități precum simplitatea, onestitatea și conștiinciozitatea.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava