MOPAN Suceava

Recent, în Iulius Mall Suceava s-a inaugurat Noriel MegaStore, noul concept de magazin al brandului autohton de jucării și jocuri. Noua locație este situată la parterul Iulius Mall, pe o suprafață de aproximativ 400 mp.

Pe lângă varietatea de jucării și jocuri care a consacrat brandul Noriel în rândul părinților și copiilor, noul concept MegaStore implementat de retailerul românesc propune și articole de îmbrăcăminte și produse și accesorii de puericultură. Până pe 9 aprilie 2017, la fiecare achiziție mai mare de 50 de lei făcută în Noriel MegaStore din Iulius Mall Suceava, clienții pot participa la tombola care aduce câștigătorului jucăria mult dorită. Norocoșii vor fi anunțați pe pagina de Facebook Noriel, pe 12 aprilie.

Cei care trec pragul Noriel MegaStore din Iulius Mall Suceava găsesc o gamă generoasă de articole dedicate bebelușilor: pătuțuri, cărucioare, scaune auto, landouri, produse de îngrijire, jucării și multe alte obiecte de puericultură. Totodată, Noriel MegaStore include și un segment fashion, pentru bebeluși și copii cu vârste de până la 14 ani. Părinții care pun accent pe confortul micuților pot alege piese de îmbrăcăminte și încălțăminte într-o paletă largă de modele, realizate din materiale de cea mai bună calitate.

De asemenea, cei dornici să dezvolte abilitățile ștrengarilor și să le îmbogățească timpul liber cu activități creative sunt întâmpinați la Noriel MegaStore cu multiple variante pentru a-i surprinde pe cei mici. Păpuși, mașinuțe, puzzle-uri, LEGO, figurine, dar și jocuri de imitație, construcție, educative, interactive, de pictură, biciclete, triciclete și alte jucării de exterior sunt propunerile brandului îndrăgit de copii. În plus, tot aici sunt disponibile articole pentru școală și grădiniță: rechizite, ghiozdane, papetărie, cărți și altele.

Pe lângă Iulius Mall Suceava, brandul Noriel este prezent în rețeaua companiei IULIUS și în ansamblul Palas Iași, Iulius Mall Timișoara și Iulius Mall Cluj.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
PNL - Gheorghe Flutur
PSD - Gheorghe Soldan
Dreapta Unita - Marian Andronache
Dreapta Unita - Cristian Ilie Timoficiuc
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava