• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice a fost sărbătorită la Palatul Administrativ din Suceava. Evenimentul, la care au fost prezente peste 100 de persoane, a fost Consiliul Județean al Persoanelor Vârstnice Suceava. La eveniment au fost prezenți primarul Sucevei, Ion Lungu, subprefectul Silvia Boliacu și vicepreședintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Niță. Prezentă la  festivitatea de sărbătorire a pensionarilor din județul Suceava, Silvia Boliacu a ținut să precizeze că a ținut să participe la acest eveniment pentru a-și exprima recunoștința pentru înțelepciunea de care persoanele vârstnice din județul Suceava au dat dovadă de-a lungul anilor. „Ne arătăm recunoștința față de dumneavoastră pentru că ați știut să treceți peste momente dificile fără să vă pierdeți speranța, pentru poveștile de viață pe care ni le-ați oferit și cu care ne-am hrănit sufletele. În fiecare zi dumneavoastră ne învățați să apreciem existența în toată complexitatea și frumusețea ei. Vă mulțumim pentru  că v-ați crescut frumos copiii, la fel de frumos vă creșteți și nepoții, sunteți un exemplu pentru noi toți”, a spus Silvia Boliacu. Ea a adăugat că și în continuare este nevoie de implicarea persoanelor vârstnice în toate problemele care privesc comunitatea locală. „În numele Instituției Prefectului și al meu personal vă doresc multă sănătate, viață îndelungată, liniște sufletească. Vă doresc să rămâneți în suflet la fel de tineri ca în urmă cu 30-40 de ani. La  Mulți Ani, seniori!”, a încheiat suprefectul județului Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava