• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Televiziunea Intermedia Suceava, cu sprijinul Shopping City, vă invită la o dezbatere intitulată: ”Oprește cancerul de col uterin!”. Este sloganul sub care Asociația Europeană de Prevenire a Cancerului Cervical desfășoară, în intervalul 19-25 ianuarie, a 9-a Săptămînă de Prevenire a Cancerului de Col Uterin.
Ce este cancerul de col uterin, de unde ar trebui să își ia femeile informațiile, ce trebuie să facă pentru a preveni îmbolnăvirea? Ce au de făcut atunci cînd află că sunt bolnave? Poate fi această boală tratată și altfel decît prin intervenție chirugicală? Cît de important este pentru o femeie bolnavă să găsească suport în familie, la serviciu, la spital, la biserică? Sunt doar cîteva dintre întrebările la care vor da răspunsuri medici, psihologi, preoți, paciente. Întîlnirea are și un caracter umanitar: o bolnavă de cancer de col uterin, care se confruntă cu probleme financiare, va primi banii strînși din vînzarea unor obiecte donate de artiști și alți oameni cu suflet mare din Suceava.
Evenimentul va avea loc marţi, 20 ianuarie, de la ora 17.00, la Shopping City Suceava.

La Shopping City Suceava va avea loc dezbaterea”Oprește cancerul de col uterin!”, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Sănătate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava