• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Vineri, la Siret, președintele Consiliului Județean Suceava Gheorghe Flutur a participat, alături de primarul orașului Siret Adrian Popoiu, la dezvelirea și sfințirea bustului IPS Vladimir de Repta, cunoscut ca Mitropolitul Unirii Bucovinei cu Patria Mamă, la 1918.

În județul Suceava administrațiile locale organizează, în acest an al Centenarului Marii Uniri, mai multe evenimente de omagiere a personalităților și a meritelor celor care au contribuit la Unirea Bucovinei cu Țara și la Marea Unire, și care au marcat viața din Bucovina acelor vremuri. Sfințirea a fost oficiată de IPS Pimen.

Au mai fost prezenți prefectul județului Suceava Mirela Elena Adomnicăi, deputatul Dumitru Mihalescul și o delegație din Ucraina.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava