Concert pascal
MOPAN Suceava

Prefectura Suceava a transmis că în județ, în ultimele 24 de ore au fost internate 74 persoane suspecte de infecție cu Covid – 19, în același interval de timp fiind externate 36 persoane cu această afecțiune. În aceeași perioadă de referință au decedat 7 persoane, din Grănicești, Păltinoasa, Suceava, Udești, Bilca, Fălticeni și Bogdanești, ca urmare a infecției cu Covid – 19 (2108 persoane decedate de la începutul pandemiei).

Din totalul celor 626 pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 179 pacienți sunt diagnosticați cu Covid-19 (din care 10 pacienți pedriatici), 27 pacienți sunt în zona tampon și 420 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid).

Din cei 179 pacienți diagnosticați Covid-19, 63 prezintă forme ușoare ale bolii, 63 au forme medii ale bolii, 40 sunt cu forme severe și 13 prezintă forme grave și sunt internați în secția ATI (din care 6 ventilați non invaziv, 5 intubați)

Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava dispune, la această dată, de 309 paturi libere, din care 53 pentru pacienți Covid-19, 237 în sectorul non-Covid, 19 pentru zona tampon. Spitalul Județean nu mai are paturi pentru copiii bolnavi de Covid.

La unitatea de terapie intensivă a Spitalului Județean este disponibil un pat pentru pacienți Covid, sunt 25 ventilatoare libere, din care 3 pentru pacienții Covid-19 și 22 pentru pacienții non- Covid.

La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați 99 pacienți adulți diagnosticați cu Covid-19 (97 persoane cu forme medii, 2 persoane cu forme critice) și 10 copii, o persoană suspectă de infecție cu noul coronavirus, sunt disponibile 12 locuri în sectorul Covid și 20 locuri pentru copii. La unitatea ATI Covid sunt internați 2 pacienți, nu sunt disponibile  paturi pentru pacienți Covid.

La nivelul Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc sunt internați 29 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (19 pacienți cu forme medii, 10 pacienți cu forme grave), o persoană suspectă de infecție cu noul coronavirus 1, fiind libere 13 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Orășenesc Gura Humorului sunt internați 25 pacienți diagnosticați  Covid-19 (9 pacienți cu forme ușoare, 16 pacienți cu forme medii), trei persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere 5 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Boli Cronice Siret sunt internați 14 pacienți diagnosticați  Covid-19 (14 pacienți cu forme ușoare), trei persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere 7 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Municipal Vatra Dornei sunt internați 48 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (40 pacienți cu forme medii, 8 cu forme grave), persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus 7, nu sunt disponibile locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Municipal Fălticeni sunt internați 44 pacienți adulți diagnosticați cu Covid-19 (40 pacienți cu forme medii, 2 pacienți cu forme grave, 2 pacienți cu forme critice) și 18 copii, fiind libere 18 locuri în sectorul Covid și 12 locuri pentru copii. La unitatea ATI Covid sunt internați 2 pacienți, nu sunt disponibile paturi pentru pacienți Covid.

Totalul persoanelor internate și diagnosticate cu Covid-19 la nivelul județului Suceava este de 466 (din care 38 copii) iar numărul persoanelor suspecte de Covid-19 este de 42.

La nivelul județului sunt disponibile 91 locuri libere Covid și 36 locuri pentru zona tampon.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava