• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Prefectul de Suceava, Florin Sinescu, a anunţat că a solicitat un elicopter de la Ministerul Afacerilor Interne pentru vizualizarea a două aglomerări de gheaţă de pe rîurile Dorna şi Bistriţa. El a spus că pe Dorna, la Dorna Candrenilor, există un pod de gheaţă în lungime de 800 de metri, iar pe Bistriţa, la Dorna Arini, s-a format un pod de gheaţă în lungime de 400 de metri.
„Vrem ca în perioada următoare să facem o monitorizare aeriană pentru a vedea aceste acumulări de gheţuri, să vedem care este situaţia lor. Totodată trebuie să avem în vedere că pe acumularea Bicaz de asemenea există gheaţă multă adunată iar în situaţia în care vom interveni pirotehnic trebuie să avem o corelare foarte bună cu cei din judeţul Neamţ pentru a nu crea probleme în aval în localităţile din judeţul vecin. În acest moment având în vedere alternanţa temperaturilor zi noapte cînd înregistrăm în continuare temperaturi negative noaptea nu avem deocamdată semnalate probleme legate. Aceste acumulări de gheaţă sunt stabile întrucât debitele sunt foarte reduse. Sperăm că aceste temperaturi să se menţină astfel încât dezgheţul să se producă lent pentru a nu crea probleme pe raza judeţului Suceava şi a judeţului Neamţ „, a spus Sinescu.
Prefectul a adăugat că, la acest moment, acumulările de gheaţă sînt stabile întrucît debitele cursurilor de apă sînt foarte reduse. El a precizat că dacă situaţia o va impune se va proceda la dinamitarea podurilor de gheaţă.

La rândul său, purtătorul de cuvînt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina”, plutonierul adjutant Alin Găleată, a anunţat că elicopterul va survola, mîine, 11 februarie, zona montană a judeţului Suceava, în cadrul unei acţiuni de monitorizare a stratului de zăpadă de pe versanţi. El a mai spus că la acţiune vor participa reprezentanţi ai Instituţiei Prefectului, Consiliului Judeţean, ISU, Poliţiei, Jandarmeriei, Direcţiei Silvice şi Unităţii Speciale de Aviaţie Iaşi. Alin Găleată a menţionat că tot mîine se va efectua o misiune de monitorizare a bazinelor rîurilor Dorna şi Bistriţa, pentru prevenirea unor situaţii de urgenţă, care ar putea fi provocate de formaţiunile de gheaţă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava