• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Cântăreţul de muzică R&B Ne-Yo își dorește să colaboreze cu Adele și cu Rihanna.

Starul, care în februarie 2016 s-a căsătorit cu Crystal Renay, a fost foarte ocupat în ultimele luni cu familia sa. Pe lângă faptul că s-a însurat, anul acesta, muzicianului i s-a născut al treilea copil, Shaffer.

Acum, Ne-Yo ar vrea să se întoarcă în studioul de înregistrări. Mai mult, a pus ochii pe două cântărețe celebre. „Mereu am simțit că, dacă eu și Adele am intra în studioul de înregistrări, am crea ceva magic. Așa că, Adele, dacă auzi asta, sună-mă!”, a spus cântărețul, potrivit contactmusic.com.

De asemenea, lui Ne-Yo i-ar plăcea foarte mult să facă din nou echipă cu Rihanna, cu care a mai colaborat în 2007, la celebrul cântec ‘Hate That I Love You’. El a adăugat: „Ne-am mișcat în direcții opuse – fără animozități sau ceva de genul. Încă mai există chimie între mine și Riri.”

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava