Concert pascal
MOPAN Suceava

Lady GaGa a fost nevoită să îşi anuleze turneul ‘Joanne World Tour’ din cauza „durerilor puternice” provocate de fibromialgie, informează contactmusic.com.

Cântăreaţa în vârstă de 31 de ani suferă de fibromialgie, o boală care îi provoacă dureri multiple, difuze, însoţite de stări de indispoziţie.

Într-un mesaj postat pe contul ei de Twitter, vedeta a scris, potrivit sursei citate: „Sunt devastată şi nici măcar nu ştiu cum să descriu ceea ce simt. Tot ce ştiu este că, dacă nu fac asta, nu mă identific cu muzica mea. Echipa mea de medici mă sprijină în decizia de a mă recupera acasă. Vom anula ultimele 10 show-uri din cadrul turneului ‘Joanne World Tour’. Iubesc scena mai mult decât orice şi vă iubesc enorm şi pe voi, dar nu pot controla acest lucru. London, Manchester, Zurich, Koln, Stockholm, Copenhagen, Paris, Berlin. Şi Rio. Primit că mă voi întoarce în aceste oraşe, dar acum trebuie să mă refac. Vă iubesc, pentru totdeauna. XX Gaga.”

Nu este pentru prima dată când Lady Gaga este nevoită să îşi anuleze concertele din cauza fibromialgiei. În urmă cu şase luni, vedeta nu a mai susţinut concertul programat la Rock in Rio, Brazilia. Ea şi-a anunţat atunci fanii pe reţelele de socializare că se află în spital şi că are „dureri fizice puternice”. În comunicatul oficial, postat pe Twitter, se arăta: „Lady Gaga suferă de dureri severe care îi afectează capacitatea de a concerta. Drept urmare, cu tristeţe, trebuie să renunţe la show-ul programat vineri la Rock in Rio. Lady Gaga se află sub atenta supraveghere a unei echipe profesioniste de medici. Le transmite toată dragostea ei tuturor fanilor din Rio şi le mulţumeşte pentru sprijin şi pentru înţelegere.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava