Concert pascal
MOPAN Suceava

Laura Cosoi se află într-o perioadă extrem de prosperă în viața sa. Este implicată în mai multe proiecte de teatru și televiziune și face toate acestea în timp ce este însărcinată cu cel de-al patrulea copi! Deși la începutul anului a trecut printr-o mare tragedie după ce și-a pierdut mama, iată că viața i-a oferit multe și multe binecuvântări. Desigur, nu ar fi putut face față dacă nu îl avea alături pe soțul său, în primul rând, care o sprijină necondiționat, notează click.ro. Recent Laura Cosoi a făcut dezvăluiri despre geloziile din căsnicie.

În condițiile în care vedeta a jucat în zeci de roluri până acum, cârcotașii ar putea spune că soțul său ar putea nutri niște sentimente de gelozie, în special în anumite scene. Iată însă că adevărul este cu totul altul. Vedeta a spus că soțul său nu i-a făcut niciodată scene de gelozie din cauza rolurile din filme și seriale.

„Nu, niciodată nu am avut discuții despre rolurile pe care le-am interpretat, adică nu discuții, ceva constructiv, ca o situație pe care nu știu cum să o gestionez de personaj, dar altceva nu.”, a mai dezvăluit actrița pentru sursa citată.

Sursa foto: Facebook

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/laura-cosoi-despre-geloziile-din-casnicie-cum-2348181.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava