Concert pascal
MOPAN Suceava

Jador a devenit cunoscut în România datorită muzicii sale, dar și a carismei. Recent, în cadrul unui podcast, acesta a vorbit despre afecțiunea de care suferă, boala care nu-i permite să distingă culorile. Pe TikTok, fanii l-au întrebat imediat cum și-a luat permisul de conducere în aceste condiții, notează click.ro.

Jador nu poate vedea anumite culori pentru că există o dereglare funcțională a celulelor din retină, care au rolul de a percepe culorile din mediul înconjurător. „Trăiesc fără capacitatea de a percepe culorile. Trăiesc cu asta. Sunt discromat. În interiorul ochiului meu nu sunt culori. Eu văd viața în alb și negru. Eu nu văd culorile. 0,01 % din oamenii de pe glob suferă de această afecțiune. Mi-am pus ochelari. Uite poza asta. Văd o culoare, dar nu văd exact ceea ce tu vezi. Este ciudat. Când am pus ochelarii pentru prima oară la ochi m-am speriat foarte tare. Semnele de circulație îți sar în ochi”, a declarat Jador, în cadrul unui podcast, potrivit sursei citate.

Unele comentarii de pe rețelele de socializare au fost răutăcioase. „Eu zic ca e dărâmat, nu discromat”, „Și eu sunt discromat, dar nu înseamnă ca văd alb negru, doar că nu disting unele culori”, „Măi, și eu mai mint … dar nici chiar așa”.

Sursa foto: Facebook

Citește mai multe și vezi VIDEO pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/boala-rara-de-care-sufera-jador-toata-lumea-se-2348356.html

Boală rară de care suferă Jador. Toată lumea se întreabă cum și-a luat permisul de conducere, dacă are așa ceva!, 7.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (1 vote cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava