Concert pascal
MOPAN Suceava

Laurette Attindehou (37 de ani) este în stare de șoc! Marți seara, mulatra a dat cu subsemnatul la Poliție după ce, în jurul orelor 21.30 , Laurette a avut un incident la un hotel de lângă Banca Națională, notează click.ro.

Administratorul a auzit țipete de femeie răzbătând dintr-o cameră a hotelului și a chemat Poliția. În camera respectivă se afla Laurette cu un domn, între cei doi având loc o bătaie în toată puterea cuvântului. Hotelul de trei stele, unde s-a petrecut incidentul, este o clădire veche situată pe Lipscani.

Alertați de administratorul imobilului, Polițiștii de la secția 10 au ajuns la fața locului la ora 21.30 și i-au condus pe cei doi scandalagii la secție pentru declarații. Respectivul bărbat prezenta echimoze la gură și un dinte lipsă, iar Laurette avea vânătăi pe tot corpul. Laurette nu a vrut să facă nici un fel de declarații pe marginea incidentului violent petrecut la hotel, declarând că este încă în stare de șoc. În schimb, Vlad Hosu , avocatul lui Laurette Attindehou, a trimis un comunicat de presă referitor la incidentul de marți seară. “În seara zilei de 9 martie, Laurette a fost victima unei agresiuni. În prezent eu și clienta mea ne gândim dacă vom depune plângere penală. Semnele agresiunii de pe corpul Laurettei sunt ușoare”, se arată în comunicatul avocatului lui Laurette, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/laurette-batuta-intr-un-hotel-din-centrul-vechi-mulatra-ajuns-la-politie-plina-de

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava