Concert pascal
MOPAN Suceava

Un musical despre Diana, prinţesa de Wales, şi un remake al peliculei ‘Space Jam’, o combinaţie live-action şi animaţie, avându-l drept protagonist pe LeBron James, au primit cele mai multe premii Zmeura de Aur (Razzie Awards), trofee care parodiază premiile Oscar prin recompensarea celor mai neinspirate filme şi interpretări actoriceşti, informează contactmusic.com.

„Câştigătorii” trofeelor Zmeura de Aur au fost anunţaţi cu o zi înaintea ceremoniei de duminică a premiilor Oscar.

‘Diana: The Musical’, versiunea cinematografică a unei producţii Broadway ale cărei reprezentaţii au fost sistate în decembrie după doar 33 de spectacole, a fost desemnată „câştigătoarea” a cinci premii – ‘cel mai prost film’, ‘cea mai proastă actriţă în rol principal’ (Jeanna deWaal), ‘cea mai proastă actriţă în rol secundar’ (Judy Kaye) şi ‘cel mai prost regizor’ (Christopher Ashley).

Scenariștii Joe DiPietro şi David Bryan s-au „impus” la categoria ‘cel mai prost scenariu’.

‘Space Jam: A New Legacy’ a „câştigat” trei trofee Zmeura de Aur – ‘cel mai prost actor’ (LeBron James), ‘cea mai proastă continuare’ şi ‘cel mai neinspirat cuplu de pe ecran’ (pentru James combinat cu oricare dintre personajele animate).

Nici Jared Leto nu a scăpat de premiile Zmeura de Aur. Starul a primit trofeul pentru ‘cel mai prost actor în rol secundar’, pentru interpretarea emfatică a personajului Paolo din ‘House of Gucci’.

Iniţiate în 1980 sub titulatura Golden Raspberry Awards, trofeele Zmeura de Aur au fost create de absolvenţii facultăţii de film din cadrul UCLA şi veterani în industria cinematografică John J.B. Wilson şi Mo Murphy. Peste 1.100 de membri Razzie de pe întreg teritoriul Statelor Unite şi din alte peste 20 de ţări votează câştigătorii, potrivit paginii oficiale a evenimentului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava