Concert pascal
MOPAN Suceava

Premiile Oscar 2022 au fost decernate duminică spre luni noaptea, 27 spre 28 martie, de la ora trei dimineaţa, ora României. O seară care nu a oferit mari surprize, iar la finalul căreia, pelicula ”CODA” a plecat acasă cu marele trofeu. Click! Prezintă câștigătorii celei de-a 94-a ediție a premiilor Oscar.

Ceremonia a fost deschisă de Beyonce, care a interpretat piesa „Be Alive”, de pe coloana sonoră a filmului „King Richard”, melodie care a fost și nominalizată pentru ”Cel mai bun cântec”. Beyonce nu s-a aflat însă la Teatrul Dolby, ci a cântat undeva în aer liber, pe un teren de fotbal. Pe scenă au venit apoi cele trei gazde ale evenimentului, Wanda Sykes, Regina Hall și Amy Schumer. Prima glumă a fost făcută de Amy, care a spus, potrivit sursei citate: ”Anul acesta, Academia a angajat trei femei, pentru că e mai iefitn decât să angajezi un bărbat”.

”CODA” a făcut istorie și a devenit prima peliculă cu actori cu deficit de auz care câștigă premiul pentru ”Cel mai bun film”.

Jessica Chastain, care a mai fost nominalizată de alte două ori, a câștigat primul ei premiul Oscar, pentru rolul din ”The Eyes of Tammy Faye”.

Will Smith a fost recompensat cu premiul pentru ”Cel mai bun actor”, pentru rolul său din filmul ”King Richard”. Pe scenă, Will a izbucnit în plâns.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/primetime/premiile-oscar-2022-au-loc-duminica-noaptea-cine-511417.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava