Concert pascal
MOPAN Suceava
Galerie foto86 poze în acest set

Legendarul toboșar Ovidiu Lipan Țăndărică i-a încântat pe sucevenii și turiștii prezenți duminică în Muzeul Satului Bucovinean cu un superb spectacol de toacă. În prima zi de Paște, Ovidiu Lipan Țăndărică a susținut un spectacol la finalul „Concertului Pascal” organizat în cadrul programului Paștele în Bucovina. Spectacolul a început cu un superb concert de toacă, pe care maestrul Ovidiu Lipan Țăndărică l-a susținut la „un ansamblu de toacă”, realizat de sucevenii Marian și Victoria Zidaru. Ovidiu Lipan Țăndărică le-a oferit sucevenilor un spectacol extraordinar de toacă, interpretând cu o virtuozitate desăvârșită compoziția proprie „Visul Toboșarului”, care este parte dintr-un poem simfonic al legendarului toboșar al trupei Phoenix.

După concertul de toacă, Ovidiu Lipan Țăndărică a continuat spectacolul pentru suceveni, alături de el pe scenă urcând fanfara Shukar din 10 Prăjini.

Printre cei care au urmărit spectacolul s-au numărat președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur și soția sa, Anca Ilca Mureșan, prefectul Alexandru Moldovan, directorul Muzeului Național al Bucovinei, Emil Ursu, vicepreședintele CJ Suceava, Niculai Barbă și subprefectul Cristian Șologon.

Legendarul toboșar Ovidiu Lipan Țăndărică i-a încântat pe suceveni cu concertul de toacă susținut la Muzeul Satului Bucovinean, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava