Concert pascal
MOPAN Suceava

Leona Lewis insistă că ignoră criticile și că a învățat să facă față negativismului în felul ei, conform contactmusic.com. Interpreta piesei ´Footprints in the Sand´ a recunoscut că a avut niște stări teribile în trecut, dar spune că, de atunci, a realizat că nu trebuie să dea importanță lucrurilor răutăcioase pe care le zic oamenii.

Ea a declarat: ˝Ei bine, înainte, dacă cineva îmi spunea ceva negativ puneam la inimă, dar acum am realizat că acești oameni nu mă cunosc personal, deci am învățat să fac față răutăților într-un mod diferit. Nu mă mai stresez atât de mult și nu dau valoare părerilor celorlalți.˝

Starul, în vârstă de 30 de ani – care a compus anul trecut o scrisoare deschisă în care recunoștea că nu rezistă foarte bine percepției negative din partea publicului – insistă că nu a suferit niciodată de depresie, mai notează sursa citată.

Ea a spus pentru revista OK!: ˝Mulți oameni îmi spuneau că am depresie sau mă întrebau dacă am fost diagnosticată cu această boală, dar nu am avut depresie. Ceea ce am poate fi descris ca niște stări oscilante, la fel ca oricine altcineva. Simțeam că oamenii îmi văzuseră doar partea fericită, iar aceasta nu era singura mea stare.˝

Leona a mai dezvăluit și că noul ei disc, ´I Am´, este inspirat de sentimentul de putere, spre deosebire de ˝vulnerabilitatea˝ prezentă în albumele ei anterioare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava