Concert pascal
MOPAN Suceava

Ucraina a fost atacată de Rusia în urmă cu 12 zile. Mai multe orașe au fost bombardate, iar civili nevinovați și-au pierdut viața. Peste un milion de locuitori au părăsit țara în căutarea unul loc sigur. Vedete din întrega lume și-au arătat sprijinul față de refugiați și au donat sume impresionante de bani, notează click.ro.

Conform statisticilor realizate de către Organizația Națiunilor Unite peste 1,5 milioane de ucraineni au fugit din calea războiului și s-au îndreptat către alte țări pentru a fi în siguranță. Tragedia care afectează poporul ucrainean a creat un val de solidaritate la nivel mondial, iar nume importante ale cinematografiei au anunțat că vor dona pentru a-i sprijina pe refugiații ucraineni.

Blake Lively și Ryan Reynolds au donat un milion de dolari pentru a-i sprijini, în timp ce actrița Mila Kunis, de origine ucraineană, și soțul ei, Aston Kutcher, au anunțat că vor dona nu mai puțin de trei milioane de dolari. Ultimul nume care li se alătură este Leonardo DiCaprio. Actorul a donat 10 milioane de dolari refugiaților din Ucraina, fiind impresionat de șirul de evenimente care se petrece pe teritoriul acestei țări, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/leonardo-dicaprio-donatie-impresionanta-412569.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava